dasfsadf

Over ons

Bouwbedrijf H. Tollenaar B.V. is al sinds 1987 een vertrouwde partner in de markt. Kwaliteit, eerlijkheid, duidelijkheid, veiligheid en service zijn de belangrijkste speerpunten van ons aannemersbedrijf in Opheusden.

Kwaliteit voorop!

Kwaliteit staat voorop bij Bouwbedrijf H. Tollenaar B.V. in Opheusden. Wij werken met materialen van topkwaliteit en maken indien nodig gebruik van speciaal geselecteerde, betrouwbare partners.

Ons aannemersbedrijf heeft uitsluitend gediplomeerde medewerkers in dienst. Hierdoor hebben zij de nodige kennis en ervaring om elke bouwklus perfect af te ronden. Scholing is belangrijk in ons bouwbedrijf. Alle medewerkers worden voortdurend bijgeschoold om van de laatste ontwikkelingen en op de hoogte te zijn en om de laatste technieken te beheersen. Bovendien werken onze bouwvakkers vaak in vaste teams en zijn daardoor perfect op elkaar ingespeeld. Of het nou gaat om renovatie, aanbouw, nieuwbouw of maatwerk: dankzij de professionele, vakbekwame medewerkers kan elke klus – hoe moeilijk ook – geklaard worden.

Duidelijke afspraken: geen verrassingen achteraf

De klant is koning bij Bouwbedrijf H. Tollenaar in Opheusden. Goed contact vinden wij erg belangrijk. Wij maken daarom van tevoren goede afspraken met u, zowel over de bouw als over de prijs. Ook tijdens de bouw houden we nauw contact met u over het verloop van de klus.

Veiligheid

Veiligheid staat voorop bij Bouwbedrijf H. Tollenaar B.V.! Elke werknemer is tevens bedrijfshulpverlener, heeft een cursus AED gevolgd en een VCA-training (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) gehad.

Service

Ons flexibele team biedt u ook een extra noodservice. U kunt ons 24 uur per dag bellen als uw pand door noodsituaties gerepareerd moet worden. Bijvoorbeeld bij een lekkend dak door storm of het sneuvelen van een winkelruit. Wij sturen onze medewerkers zo snel mogelijk naar u toe voor de spoedreparatie.

Erkend leerbedrijf

Ons aannemersbedrijf een erkend leerbedrijf. Dat wil zeggen dat twee ervaren leermeesters beginnende bouwvakkers de kneepjes van het vak leren. Uiteraard zijn de leermeesters gediplomeerd en gekwalificeerd. Door de deskundige begeleiding kunnen de leerlingen later zelfstandig aan het werk als professioneel bouwvakker. Vaak blijven stagiairs na het afronden van de bouwopleiding verbonden aan Bouwbedrijf H. Tollenaar B.V.

Voor wie

Bouwbedrijf H. Tollenaar B.V. werkt voor particulieren, bedrijven en projectontwikkelaars. Neem contact met ons op voor meer informatie.